Архітектурний декор для вашого саду

жаба из бетона бетонбренд

Декоративні вироби з бетону це чудова ідея для оздоблення вашого саду чи присадибної ділянки. Декоративні архітектурні вироби з бетону компанії Бетонбренд є високояксними та довговічними. Архітектурний декор з дерева або метала не є достатньо довговічним. Під відкритим небом вироби піддаються дії дощів, вітрів, снігу та сонця. Тільки дуже міцні декоративні елементи витримають різноманітні погодні умови. А це дуже важливо, адже інакше  ваше подвір’я не буде виглядати так еффектно, якщо декоративні елементи будуть потріпані та непривабливі.

Архітектурні декоративні вироби з бетону виробляются за найсучаснішими технологіями, з дотриманням вітчизняних та європейських стандартів. Декоративний бетон, це бетон, викладений певним чином, і для цього використовуються найсучасніші технології та обладнання. Для виготовлення беруть високоякісні сорти портландцементу, добавки та спеціальні барвники для бетону. Адже тільки так можна отримати продукт високої якості, зносостійкий, міцний та естетично привабливий. Такі вироби будуть радувати клієнтів на протязі багатьох років своєю якістю та функціональністю.

Горшок для цветов

Вазон для цветов бетон

Але питання яке хвилює багатьох – для чого ж потрібні декоративні вироби з бетону?

Використовуються вони для того, щоб прикрашати сади, городи, присадибні ділянки та навіть будинки. Різноманітні квітники з бетону у вигляді квіток, кругів, квадратів та інших форм дуже гарно вписуються у ландшафтний дизайн, прикрашають сади та клумби.

Бетонні тваринки, такі як черепахи, крокодили, або навіть гноми розташовують по усьому подвір’ї просто з декоративними цілями, вони не виконують ніякої функції, а просто роблять вашу присадибну ділянку оригінальною та цікавою.

Також до елементів архітектурного декору відносяться такі вироби, як лавки, урни, квітники та навіть «лапи велетня» для викладання доріжок. Адже ваше подвір’я має бути не тільки гарним, а й зручним. А що може бути зручнішим ніж відпочити на лавочці від Бетонбренд або прогулятися по оригінальним «лапкам» — доріжкам, а сміття викинути у гарну та зручну урну.

По бажанню ви можете прикрасити свій будинок декоративними барель’єфами з бетону, такими як колони, жіночий торс , «сонце-місяць» або «соняшник». Таке оздоблення стін будинку зробить його справді неповторним та індивідуальним серед усіх інших.

Украшение для сада фонтан с крокодилом

Декоративный фонтан

Крім асортименту виробів архітектурного декору, що представлені у каталозі компанії, ви можете замовити будь-які вироби для вашого саду та будинку за вашими власними ескізами – і ми втілимо їх у життя.